whoami: 2
 • Analyse Red SV


 • Att få sina medarbetare att ta på sig och använda sin skyddsutrustning kan vara en utmaning för många skyddsombud. Det är därför Honeywell tillämpar innovation och avancerad teknologi för att tillgodose alla behov. Ingenjörer och innovatörer på våra 16 olika forsknings- och utvecklingscenter världen över använder sig av det senaste inom ergonomi, anatomiforskning och möjlighet till anslutning för att skapa branschens mest bekväma och funktionella skyddsprodukter. Genom att tillämpa dessa vetenskapliga utgångspunkter på utrustningens design, har vi maximerat användarvänlighet, prestand och användarnas belåtenhet samtidigt som vi minskat stress och trötthet. Resultatet: snygga, bekväma skyddsprodukter som medarbetarna vill ha på sig av egen vilja.

  Exempel: Forskare på Honeywell Safety Products teknikcenter i Kina tillämpar anatomiforskning vid utvecklingen av bekvämare, mer användbar personlig skyddsutrustning.

  Introduktion av analytiska och diagnostiska tekniker

  SP_Utilities_26_11-08.jpg

  Skyddsombud behöver information som hjälper dem att utvärdera skyddsutrustningens skick och prestanda. Honeywell Safety Products är först att introducera spännande analytisk och diagnostisk teknologi som övervakar och samlar in information som stödjer en välinformerad säkerhetskultur. Genom att spåra, analysera och ge feedback, kan skyddsombud identifiera de faktorer som påverkar skyddsprodukternas skick och prestanda – vilket ger mer tid åt ledarskap och mindre tid åt övervakning.

  Exempel: Utvecklingsingenjörer utformar Honeywell ESP™-aktiverade produkter, som till exempel Miller fallskydd och Honeywell ögonskölj, vilka har detaljerad produktinformation lagrad i utrustningen för enklare inventering och uppföljning av prestanda. Mål: att förse marknaden med säkerhetslösningar som förebygger olyckor innan de inträffar, minskar skadefrekvensen samt ökar produktiviteten.