whoami: 2
 • PPE RED SV


 • Safety Equipment

  Varje dag arbetar skyddsombud ihärdigt för att få sina medarbetare att bära obekväm och gammalmodig skyddsutrustning som är svår att ta på och ta av. Honeywell löser detta dilemma genom att skapa högkvalitativa, snygga säkerhetslösningar som de anställda föredrar.

  Att välja skyddsprodukter som de anställda vill ha på sig är ett avgörande steg för att stärka säkerhetskulturen. Från skyddshjälmar till skyddsskor kombinerar Honeywell ergonomi, passform och stil, vilket gör användningen av personlig skyddsutrustning till en behaglig upplevelse. Vårt öga för detaljer och personliga preferenser gör produkturvalet enkelt. Dessutom genererar smart teknologi, lagrad i produkterna, värdefull information som ger insikt i användning och prestanda. Denna metod, tillsammans med vår beteendebaserade utbildning och expertis, leder till en säkerhetskultur med högre acceptans och produktivitet.

  Lösningar från topp till tå

  Honeywell Safety Products erbjuder skyddsprodukter från topp till tå med det bredaste och mest välrenommerade sortimentet av produkter, lösningar och varumärken för personlig skyddsutrustning i branschen, utformade för att leverera förstklassig komfort och prestanda.

  Exempel: Honeywells QUIETPRO® är det enda intelligenta hörselskydds- och kommunikationssystemet som ger anpassningsbart hörselskydd och tydlig kommunikation i alla arbetsmiljöer och vid militära insatser, särskilt i bullriga miljöer. Miller TurboLite™ falldämpare är ett kompakt och lätt fallskyddsblock som inte längre kräver att användaren "kopplar från" skyddsutrustningen för att behålla ett säkert fallhöjdsavstånd vid arbete på höga höjder.


 • Våra varumärken

   hw  Miller 
   
   Hl  North
  kcl Timberland
  Salisbury