Funktioner i Min säkerhet

Första gången du är här?

Få tillgång till exklusivt material om säkerhet, skydd och branscher HELT KOSTNADSFRITT.

Registrera dig nu
Vi har ett nytt namn: Mitt Sperian heter nu Min säkerhet.Håll dig informerad om nya produkter och utveckling samt få en bättre överblick över skyddsutrustningsbranschen.Att gå med i Min säkerhet är gratis – ta en titt på tjänsterna som erbjuds till medlemmar, nedan.Vi kommer att lägga till nya funktioner under följande månader, så anmäl dig idag.

Ladda ner produktinformation

 

Dra nytta av personliga tjänster

    • Tekniska produktdatablad
    • Juridisk information och EU-intyg
    • Bruksanvisningar och högupplösta fotografier
    • Kataloger och produktportföljer

 

Få Honeywell Safety Products nyhetsbrev med inblickar i de senaste produkterna, innovationerna, företagsnyheterna och mer, inklusive fantastiska erbjudanden och kampanjer för dina favoritvarumärken.

Mina favoriter

 

Ersättningsprodukter

Samla dina favoritprodukter i ett personligt bibliotek.

I Mina favoriter kan du klassificera de valda produkterna. Du kan spara all produktinformation du kan tänkas behöva så att du lätt hittar den nästa gång.

Mina favoriter>

 

Ersättningsprodukter ger dig möjlighet att se till att dina Honeywell-produkter fortfarande är aktuella. Om din produkt har tagits bort eller ersatts av någon anledning visar detta test orsakerna till det, och du hittar en länk till den ersättande produkten.

Ersättningsprodukter>

Databladslistor

 

Nu kan du enkelt utforska, dela med dig av och jämföra produkter genom att ställa samman och ladda ner en databladslista. När du hittar en intressant produkt och vill undersöka den närmare klickar du bara på ikonen så läggs den till i den högst 20 artiklar långa listan.

När du har ställt samman listan skickar du in den för nedladdning. Listan konverteras då till en zip-fil med PDF-filer som du kan skriva ut. Filen är tillgänglig i fem dagar, så du kan hämta den när du har möjlighet. Registrera dig eller logga in på Min säkerhet och börja ställa samman en databladslista.