Fallskyddslösningar

Miller H-Design®-sele

MILLER H-DESIGN™ HARNESS block

EN NY KÄNSLA AV SÄKERHET PÅ HÖG HÖJD

Miller H-Design är en ny generation selar avsedda för byggsektorn och allmänna industrisektorer och ger bättre komfort, rörelsefrihet och säkerhet för arbetaren.

Med sin högst innovativa och ergonomiska design ger H-formen användarna en unik komfort och rörelsefrihet så att de kan koncentrera sig på jobbet och tryggt utföra sina arbetsuppgifter på hög höjd.

Klicka för fullständig produktinformation

Klicka för videon

CE-certifikat för standarden EN 353-1

 

Miller HandZup®: Stödlina för arbeten på hög höjd

Den Europeiska kommissionen har återkallat den Europeiska standarden EN 353-1: 2002 om ”Personlig fallskyddsutrustning – Del 1. Styrt glidlås på fast förankringslina eller skena”. Återkallandet publicerades i den Europeiska unionens officiella tidning den 19 mars 2010.

Sedan dess håller en ny standard på att förberedas. Under övergångsperioden har de anmälda organen implementerat ytterligare tester beskrivna i testproceduren CNB/P/11.073 för att omvärdera fallskydd-systemens säkerhet i enlighet med Europadirektiv 89/686/EEG.   

Läs mer (information på engelska)Ladda ner "Declarations of conformity" (på engelska) >

 

Ergonomisk – Flexibel – Utbytbar - Extra slitstark

Den nya Miller HandZup® är ett unikt patenterat stödsystem för höjdarbete (EN358)* som möjliggör säkert och tryggt arbete med händerna fria. Den ergonomiska utformingen gör det enkelt och intuitivt att använda och garanterar smidig, exakt och snabb inställning för maximal komfort under arbetet. Dessutom erbjuder den många möjliga kombinationer för att klara användarnas skiftande behov. Den nya extra slitstarka polyamidlinan gör Miller HandZup® till en mycket tålig produkt med lång livslängd. Det nya systemet rekommenderas speciellt för telekom-, transport- och elservicearbeten.

Med Miller HandZup® stödutrustningssystem arbetar du säkert och tryggt med händerna fria!Ladda ner Miller HandZup® broschyren (pdf) här >

 

BEGRÄNSA SÖKNINGEN EFTER VARUMÄRKE

Honeywell Safety Products

Honeywell Safety Products Nordic AB
Strandbadsvägen 15
SE-252 29 Helsingborg
+46 42 88 200Kontakta oss >

Datablad

Klicka på den här ikonen så visas de datablad som du vill ladda ner. När listan är klar sparas den i fem dagar. Du kan ha 20 datablad på listan. Tänk på att listan inte sparas om du inte skickar in den innan du stänger webbläsaren eller loggar ut från Min säkerhet.