Skyddskläder

Honeywell har ett komplett sortiment med skyddskläder som passar praktiskt taget alla branscher och användningsområden.

 

  • Engångskläder:  Vårt kompletta sortiment med ventilerade och icke-ventilerade dräkter samt tillbehör skyddar hela kroppen och är en verkligt global lösning.
  • Återanvändbara tekniska arbetskläder: Vårt stora sortiment med överdragskläder, jackor, byxor, skjortor och annat. De finns i olika material och skyddar, är hållbara samt bekväma i många farliga arbetsmiljöer.
  • Arbetskläder: Vårt kompletta sortiment med anoraker, västar och byxor för skydd mot alla typer av dåligt väder och för säkerhet vid dålig sikt. Den perfekta blandningen av skydd och funktion.
  • Brandmansutrustning: Sortimentet är ergonomiskt anpassat för att uppfylla alla krav dagens brandmän kan ställa.
 PDFno  
Mutex E Light Mutex Light plus Spacel C 4 Spacel C 4 P Spacel C Medium

Honeywell skyddskläder

 

Multisafe-sortimentet

– Honeywell har mångårig erfarenhet av och goda kunskaper av att designa, tillverka och marknadsföra personlig skydds-utrustning som skyddar människor på arbetsplatser med hög risk.

– Produkternas kvalitet och funktion gör Honeywell till en partner att lita på när det gäller att skydda människor i kontaminerade områden såsom kärnkraftsverk, läkemedels- och kemiindustrin, på biologiska forskningslaboratorier och sjukhus.

– Honeywell har ett stort sortiment med bekväma tekniska lösningar, t.ex. dräkter, overaller, huvor och luftfiltreringsystem. Allt är av yppersta kvalitet, för produkternas kvalitet och funktion är vårt högsta mål. Honeywells kunnande grundas på hög kvalitet, innovation och tekniska råd som passar kundernas behov som handen i handsken. 

– Multisafe-sortimentet skyddar personer som arbetar inom den petrokemiska och kemiska industrin, på raffinaderier, energibolag (gas, bränsle etc), underhållstjänster etc.  

Det är ett komplett sortiment med varierat skydd:  

Värme: står emot lågor, värme och gnistor från smält metall (kläderna lämpar sig inte för brandsläckning, exempelvis för brandmän)  

Kemi: ger begränsat skydd mot flytande kemikalier (t.ex. svavelsyra, natriumhydroxid etc.)

Antistatiskt: hindrar elektrostatiska laddningar från att ansamlas på kläderna  

Svetsning: skyddar vid svetsning och andra liknande arbetsuppgifter  

Mekaniskt: gott mekaniskt motstånd, särskilt mot sprickor, revor och nötning.   

BEGRÄNSA SÖKNINGEN EFTER PRODUKTGRUPP

BEGRÄNSA SÖKNINGEN EFTER VARUMÄRKE

Honeywell Safety Products

Honeywell Safety Products Nordic AB
Strandbadsvägen 15
SE-252 29 Helsingborg
+46 42 88 200Kontakta oss >

Datablad

Klicka på den här ikonen så visas de datablad som du vill ladda ner. När listan är klar sparas den i fem dagar. Du kan ha 20 datablad på listan. Tänk på att listan inte sparas om du inte skickar in den innan du stänger webbläsaren eller loggar ut från Min säkerhet.